Zoek een wandeling

 

Amsterdamse Ommegang
150 kilometer
Brabants Vennenpad
233 kilometer
Drenthepad
262 kilometer
Graafschapspad
Een rondwandeling door de westelijke Achterhoek of Graafschap, waarin de IJssel en bosrijke landgoederen centraal staan.
116 kilometer, 5 etappes
Groene Hartpad
192 kilometer, 8 etappes
Hanzestedenpad
Een uitgebreide verkenning van het veelzijdige dal van de Gelderse IJssel en de hieraan gelegen Hanzesteden.
164 kilometer, 7 etappes
Krijtlandpad
90 kilometer
Maas- en Peelliniepad
122 kilometer
Maas-Swalm-Nettepad
Een routenetwerk door Midden-Limburg en de Duitse grensstreek met als hart het grensoverschrijdende natuurpark Maas-Schwalm-Nette. De samenstellende subroutes bieden verder ruim aandacht voor Nationaal Park de Meinweg. Naamgevers Maas, Swalm en Nette vormen natte leidraden in de route, maar ook de Roer doet van zich spreken.
200 kilometer
Oosterscheldepad
160 kilometer
Scholtenpad
Een rondwandeling om Winterswijk (86 km) met twee dwarsverbindingen.
105 kilometer, 5 etappes
Streekpad Nijmegen
Een rondwandeling die alle gezichten van het Rijk van Nijmegen laat zien.
117 kilometer, 5 etappes
Texelpad
Een rondwandeling langs de volledige kustlijn van Texel.
80 kilometer, 3 etappes
Twentepad
Een rondwandeling door Noordoost-Twente. Dit streekpad behoort absoluut tot Nederlands mooiste wandelroutes! Via een welhaast on-Nederlandse aaneenschakeling van binnenweggetjes, onverharde wegen en schouwpaden worden de parels van Twenteland Sagenland aaneengeregen. Het romantische Springendal, de wild slingerende Dinkel, de onverwachte vergezichten van Galgenberg en Paasberg en het statige landschap rond Almelo vormen slechts een greep uit de hoogtepunten.
85 kilometer, 4 etappes
Utrechtpad
Een rondwandeling door de oostelijke helft van de provincie Utrecht. Dit streekpad laat zien dat ook in een behoorlijk verstedelijkt deel van Nederland aantrekkelijke wandelgebieden niet altijd ver weg hoeven te zijn. Aan weerszijden van Utrecht vormen de Kromme Rijn en de Vecht de leidraad, terwijl ook de Utrechtse Heuvelrug een flinke rol opeist. Daartussenin is nog ruimte voor cultuurhistorische gebieden (zoals de Grebbelinie) en voor fraaie steden (zoals Amersfoort en Wijk bij Duurstede).
163 kilometer, 7 etappes